Maj-Britt Nørgaard

Maj-Britt Nørgaard

Tlf.: 28 14 08 05

Tilbyder kørekort til bil
Skolevogn: Opel Astra Sports Tourer 1,7 CDTI (Diesel)

Maj-Britt er en sød og smilende kørelærer, som ligger vægt på at uddanne bilister som ikke kun kan bestå deres prøve, men som også kan køre sikkert og forsvarligt på egen hånd når køreprøven er bestået. En god uddannelse som bilist, er noget du vil have glæde af resten af livet.

Maj-Britt er født og opvokset i Skanderborg, og er i dag bosat i Højvangen sammen med sin mand Anders og deres to døtre. Hun blev uddannet kørelærer i 2011 og har gennemgået den obligatoriske efteruddannelse i 2016, og er derfor helt opdateret på de nyeste trafikregler og standarder for undervisningen for erhvervelse af kørekort. Det giver de bedste forudsætninger for at uddanne dygtige bilister i trygge rammer.

Maj-Britt er en kvinde, der med stort overskud guider og vejleder eleverne, så alle lærer at køre bil i deres eget tempo. Der er god tid til spørgsmål og snak i undervisningsforløbet, hvilket gør at du som elev føler dig tryg. Det bedste og hurtigste resultat opnås bl.a. ved god kommunikation.

Det er Maj-Britts mål, at du er tilfreds med hele forløbet, og derfor er du selv med til at planlægge tidspunkterne for dine køretimer.

”Jeg bliver så glad hver gang en af mine elever står stolt og smilende med sit nye kørekort i hånden. Og ligeså glad bliver jeg, når jeg efterfølgende møder dem ´vinkende´ ude på landevejen” – Citat: Maj-Britt Nørgaard

IMG_0621-001
IMG_0523
1-IMG_0835
1-IMG_0681