Kim Andersen

 Kim Andersen

Tlf.: 21 28 21 19

Tilbyder kørekort til bil og motorcykel
Skolevogn: Peugeot 308 1,6 HDI fra 2018

Det er fedt at lære Jer at køre bil. Jeg elsker jobbet som kørelærer, og jeg gør alt for at det ikke bare bliver en kedelig undervisning du kunne få alle andre steder.

Jeg er født i Skanderborg og opvokset i Hylke. Min skolegang blev også taget i Skanderborg, så jeg er selvfølgelig meget lokalkendt og kender byen ud og ind.

Jeg har tidligere arbejdet som vagt, mediekonsulent, og salgschef, men fandt aldrig helt min plads.
Min drøm var faktisk at blive kørelærer, så da jeg endelig tog springet og uddannede mig til faget, gik det hele op i en højere enhed :-)

I start 2011 færdiggjorde jeg også min uddannelse som MC-kørelærer. På FDM Jyllandsringen er jeg hjælpeinstruktør til de køretekniske kurser.

Af natur er jeg meget rolig og imødekommende.. Hver elev er forskellig og det bliver der taget hensyn til. Mit mål er kunne give mine elever gode oplevelser med hjem og gøre dem klar til at køre bil i dagens Danmark.

Bilen jeg har valgt at køre i, passer til dig ligemeget  om du er over 2 meter eller kun 1,5 høj. Alt kan indstilles så du sidder optimalt. Det er en bil, som er utrolig nem at vende i eller parkere med og du har et godt overblik indefra bilen.

-Det er en dejlig bil at lære at køre i!

1

IMG_0248[1]

IMG_0251[1]
IMG_0256[1]